Christmas Pretzel Candy Crunch Bars ~~**~~ Weihnachts Brezel Candy Crunch Riegel

 



Christmas Crunch Cereal Bars

These cereal bars are pretty similar to rice krispies treatsSo easy and super festive! You can interchange the cereals to your liking

holiday recipes, kid-friendly recipes, no bake dessert recipes

Prep Time 2 minutes
Cook Time 5 minutes
Total Time 7 minutes
Servings 16 bars

Ingredients

  • 1/4 cup butter
  • 10 ounces marshmallows
  • 2 cups Chex cereal rice or corn variety
  • 1 cups Pretzels
  • 1 cup Cheerios
  • 2 cups Cinnamon cereal
  • 3/4 cup red and green m&m candies divided
  • 2 tablespoons red and green nonpareils divided

Instructions

  • In a large stock pot, heat the butter and marshmallows until melted together, stirring constantly with a wooden spoon.
  • Stir in the Chex cereal, 1 tablespoon of sprinkles, and half of the m&m candies, being careful not to break the cereal too much.
  • Press the mixture into a parchment lined 9x13 baking dish. Sprinkle the remaining sprinkles and candy over the top. 
  • Use a piece of wax paper sprayed with non-stick spray to press the cereal bars tightly into the pan.
  • Let set for 30 minutes before cutting and serving.


Weihnachts- Brezel-  Candy Crunch Riegel

So ein einfaches leckeresWeihnachtsrezept - besonders beliebt bei Kindern

Total Zeit 7 min

16 Riegel

  • 60 g Butter
  • 1 Packung Marshmallows
  • 2 Tassen Cornflakes (eigene Wahl) ich verwende aus dem USA shop Chex oder Shreddies
  • 1 Tasse Minibrezeln
  • 1 Tasse Cheerios
  • 2 Tassen Toastie Cornflakes
  • 1 packung M& Ms
  • 2 EL Zuckerstreusel
  • In einem großen Topf die Butter mit den Marshmallows schmelzen und mit eienm Holzlöffel rühren bis eine geschmeidige Masse entstanden ist.
  • Ein Backblech mit Backpapier auslegen
  • Die restlichen Zutaten in einer Schüssel mit der Marchmallowmasse vermischen so das alles gut aneinander klebt und dann auf das Backblech streichen.
  • Mit Hilfe eines weiteren Backpapieres das glatt auf die Masse gelegt wird alles festdrücken und dann das Blatt abheben
  • 30 min festwerden lassen und dann in Riegel schneiden

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