Homemade Bacon Salt **~** Selbstgemachtes Baconsalz
Hello, my friends,
I love making homemade gifts and this little treasure is a favorite... works so well on eggs, pancakes, and many more dishes... perfect for BACON lover in you!
Bacon Salt
1 lb bacon
1.5 tbsp good quality salt
2 tsp ground pepper
1 tsp paprika
Preheat the oven to 350°F/ 180°C and place rack on top of a baking tray (lining tray with parchment paper), line with bacon. Cook bacon for 15-20 min checking after 15 min and drain excess fat with a paper towel.
Cool slightly, then place bacon and all spices in a food processor and blitz until as fine as you like it. Store in an airtight container and use a spoon each time you use it.
Selbstgemachtes Baconsalz
wunderbares Geschenk!! Schmeckt prima auf Salat, Eierspeisen und pikanten Pfannekuchen...500 g Bacon
1,5 EL Salz, beste Qualität
2 TL schwarzer Pfeffer
1 TL Paprika edelsüß
Den Backofen auf 180°C vorheizen - das Rost mit Bacon auslegen und 15-20 mit im Backofen rösten. Nach 15 Min checken damit es nicht verbrennt, abkühlen lassen und dann mit den Gewürzen in ein Food Processor geben und Pulsieren zur gewünschten Konsistenz. In luftdichte Behälter geben.
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