No Bake Gluten Free Energy Bars - Rice Krispie Bars - Müsliriegel Glutenfrei




Gluten Free Crispy Bars



a little snack that is so easy to make - tons of fun to make together with your kids... great for the lunchbox or to take to the office... play with the ingredients. it's so easy!! Enjoy

Ingredients
  • ⅓ cup raw, natural honey (local honey is best) - I used date syrup
  • ¼ cup natural peanut or almond butter (with no added sugar is most nutritious) I used almond butter
  • 2 tablespoons butter 
  • 1 cup crispy rice cereal (gf)
  • 1 cup oats
  • ¼ cup mini chocolate chips
  • ¼ cup dried cranberries, raisins, or other dried fruit - I used raisins and roasted pecans chopped
Instructions
  1. Place the peanut or almond butter, butter, and honey into a saucepan and melt over medium to low heat, stirring constantly. This should take only a few minutes.
  2. Once melted, pour in the crispy rice cereal and oats and stir until combined.
  3. Add the mini chocolate chips and dried fruit and stir well.
  4. spread on a sheet pan lined with parchment paper


Glutenfreie Müsliriegel

kleine süße Energiesnacks - perfekt fürs Büro oder die Lunchbox :-) So einfach und schnell zubereitet - kinderleicht und macht viel Spass mit Kindern zuzubereiten!

Zutaten
  • ⅓ Tasse Honig - ich habe Dattelsirup verwendet
  • ¼ Tasse Mandelmus
  • 2 EL Butter 
  • 1 Tasse glutenfreie Reis Cornflakes
  • 1 Tasse glutenfreie Haferflocken
  • ¼ Tasse Schokoladentropfen, zartbitter
  • ¼  Tasse Rosinen, Cranberries oder andere Trockenfrücke/ Nüsse 
Zubereitung
  1. Honig, Mandelmus und Butter in einem Kochtopf bei schwacher Hitze aufkochen und glatt rühren.
  2. In die warme Masse die Cornflakes, Haferflocken und Trockenfrüchte und Schokotropfen geben und gut verrühren
  3. Die Masse auf ein Blech das mit Backpapier ausgelegt ist streichen und aushärten lassen und in Riegel schneiden.
  4. Im Kühlschrank aufbewahren

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